ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΆΚΙ

2016-07-11 07:35

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΡΤΑ:

200 γρ. βιτάμ soft, 1 αυγό, 2 κουτ. του γλυκού μπέικιν πάουντερ, αλεύρι όσο πάρει για μια ζύμη μαλακή(για όλες τις χρήσεις).

Τρυπάτε τη ζύμη με ένα πηρούνι και την προψήνετε μέχρι να ετοιμάσετε τη γέμιση στους 200 βαθμούς κελσίου στον αέρα για 7 λεπτά.

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ:

2 Μέτρια κολοκυθάκια
1 αυγό
1 κομμάτι τυρί φέτα
λίγο κασέρι (το μισό μέσα στη γέμιση και το μισό τριμμένο από πάνω)
άνηθο, πιπέρι
προαιρετικά ψιλοκομμένες ελιές
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Καθαρίζετε τα κολοκυθάκια, τα τρίβετε και τα σωτάρετε σε ένα τηγάνι να πιουν τα υγρά τους, προσθέτετε τα μυρωδικά το τυρί, το κασέρι ανακατεμένα με το αυγό. Αδειάζετε τη γέμιση στη τάρτα και ψήνετε για άλλη μισή ώρα στους 200 βαθμούς. 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!