2016-01-25 21:43
ΥΛΙΚΑ:
1 πακέτο σφολιάτα (με δυο φύλλα μέσα)
1 αυγό
1/2 παριζάκι
250 γρ. κασέρι τύπου γκούντα
ρίγανη και λίγο σπορέλαιο για επάλειψη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Ανοίγετε τα δυο φύλλα σφολιάτας και τα αλείφετε με ένα πινελάκι με το αυγό (χτυπημένο). Σε κάθε φύλλο στη μισή πλευρά τρίβετε στον ψιλό τρίφτη παριζάκι και κασέρι, ρίχνετε και ρίγανη και το σκεπάζετε με το άλλο μισό. Το πατάτε καλά να κολλήσουν τα υλικά και μετά το κόβετε σε λουρίδες και τις στρίβετε. Τα αλείφετε με λίγο σπορέλαιο και τα ψήνετε στους 200 βαθμούς για μισή ώρα περίπου. Βγαίνουν περίπου 40 κομμάτια. Ιδανικά για παιδικό πάρτυ.