2015-12-04 22:16
ΥΛΙΚΑ:
1 μεγάλη πατάτα
κασέρι σε φετούλες και τριμμένο
1/2 φλυτζ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
αλάτι και ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βράζετε μια πατάτα με τη φλούδα της (αν δε την θέλετε με την φλούδα καθαρίστε την και τυλίξτε την με μεμβράνη, κάνοντας τρύπες στη μεμβράνη με μια οδοντογλυφίδα και βράστε την έτσι για να μη σπάσει και διαλυθεί). Τη χαράζετε σε φέτες όχι μέχρι κάτω, βάζετε αλάτι και ρίγανη και ανάμεσα φετούλες κασέρι, ρίχνετε πάνω της τη κρέμα γάλακτος και το τριμμένο κασέρι και την ψήνετε στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά. Μπορείτε να προσθέσετε και ψιλοκομμένο μπέϊκον. Σερβίρετε με σως γιαουρτιού.