ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΚΙΜΑ

2016-07-20 20:18

ΥΛΙΚΑ:

1 πακέτο μανιτάρια πορτομπέλο κατά προτίμηση

1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο

2-3 τριμμένες ντομάτες

1 κρεμμύδι & 1/2 σκελίδα σκόρδο

κεφαλοτύρι τριμμένο ή παρμεζάνα

1 κομμάτι φέτα

ελαιόλαδο, 2 κουτ. της σούπας ξύδι βαλσάμικο

λίγο μαϊδανό, δυόσμο, ρίγανη πιπέρι και αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Σε ένα τηγάνι σωτάρετε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα ποδαράκια από τα μανιτάρια ψιλοκομμένα και τον κιμά, προσθέτετε την τομάτα και το βαλσάμικο, αφού πάρουν μια βράση σβήνετε το μάτι και προσθέτετε τα μυρωδικά, τη φέτα τριμμένη και αλάτι.Σε ένα πυρίμαχο ταψάκι ρίχνετε λίγο ελαιόλαδο και αραδειάζετε τα μανιτάρια, τα γεμίζετε με τον κιμά και τα πασπαλίζετε από πάνω με κεφαλοτύρι. Ψήνετε σε μέτριο φούρνο με αέρα για 1/2 ώρα περίπου.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!