ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ > ΓΕΜΙΣΤΟ ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ Η ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ, ΚΑΣΕΡΙ, ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙ
ΓΕΜΙΣΤΟ ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ Η ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ, ΚΑΣΕΡΙ, ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙ
2015-12-23 10:44
ΥΛΙΚΑ:
3-4 Φιλέτα κοτόπουλου ή γαλοπούλας
4 λεπτές φέτες μπέικον
6-8 λωρίδες κασέρι της αρεσκείας σας (αν δε θέλετε κασέρι μπορείτε να βάλετε φέτα)
6-8 λωρίδες κολοκυθάκι
6-8 λωρίδες πράσινη ή κόκκινη πιπεριά
2 κουτ. της σούπας μουστάρδα
4 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
1/2 κύβο λαχανικών
αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, λίγο δεντρολίβανο
2 κουτ. της σούπας φρυγανιά τριμμένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ανοίγετε καλά τα φιλέτα και τα στρώνετε το ένα δίπλα στ' άλλο, πάνω σε μια λαδόκολλα, βάλτε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και δεντρολίβανο σε όλα τα σημεία. Στο μπλέντερ χτυπήστε το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα και τον κύβο, αλείψτε τα φιλέτα μ' αυτό και κρατήστε 2 κουτ. της σούπας από αυτό. Τοποθετείστε πάνω στα φιλέτα πρώτα το μπέικον, μετά τις λωρίδες από κολοκυθάκι, κασέρι και πιπεριά. Τα τυλίγετε σα ρολό και το τυλίγετε με τη λαδόκολλα. Το τοποθετείτε σ' ένα ταψί πυρέξ και το ψήνετε για 1 ώρα στους 200 βαθμούς κελσίου. Τα τελευταία 5 λεπτά το βγάζετε, ανοίγετε τη λαδόκολλα,το αλείφετε με το πινελάκι με το υλικό που κρατήσατε από το μπλέντερ και το πασπαλίζετε με την τριμμένη φρυγανιά. Δυναμώνετε και το φούρνο και το ψήνετε 'αλλα 5 λεπτά να ξεροψηθεί. Αν θέλετε το πασπαλίζετε και με λίγο κεφαλοτύρι.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ