- 1 βάζο μαρμελάδα της αρεσκείας σας ( του ταιριάζει πολύ το βύσσινο)
- 1 κουτ. της σούπας ποτό κράνο (προαιρετικά)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Ετοιμάζετε την κρέμα χτυπώντας τη μόρφατ με μίξερ, προσθέτοντας την άχνη, το φιλαδέλφεια και το κράνο, τη χτυπάτε καλά και τη βάζετε στο ψυγείο. Αλέθετε τα μπισκότα στο μπλέντερ και τα κάνετε σκόνη. Σε ένα τηγάνι βάζετε το βούτυρο να λιώσει, λιώνετε μαζί και τη κουβερτούρα και προσθέτετε τα τριμμένα μπισκότα, ανακατεύετε καλά και μετά αδειάζετε σε ένα ταψάκι ή πυρέξ ή τάπερ. Το πατάτε και το πιέζετε με τα δάχτυλα σας για να γίνει μια ίσια βάση, αδειάζετε επάνω την κρέμα και την στρώνετε. Ρίχνετε και στρώνετε από πάνω τη μαρμελάδα και είναι έτοιμο.Πρέπει να μείνει 2 ώρες τουλάχιστον στο ψυγείο.
Σημείωση: Αν η μαρμελάδα σας είναι πολύ σφιχτή αλέστε την στο μπλέντερ με λίγο νερό και θα γίνει τέλεια.